Proloog

Door E-Vix op vrijdag 22 februari 2008 00:00 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: -, Views: 1.739

Mijn neef en ik spelen al jaren Diablo 2. Na een pauze van een paar jaar zijn we er rond november 2007 weer opnieuw mee begonnen. Al snel hadden we alle twee een aardigge build gemaakt en waren we er vrolijk op los aan het hakken op de monsters.
We waren er een behoorlijke tijd tussenuit geweest. De laatste keer dat ik het gespeeld had was ergens in 2004, en mijn neef waarschijnlijk ook ergens rond die tijd. Via een vriend waren we al snel 'gerushed' zodat we met het echte werk konden beginnen.

Na een aantal weken waren we er achter dat onze builds, die voornamelijk gevoelsmatig gebouwd waren, toch niet zo fantastisch waren. Ze deden maar weinig damage, en hun defense was ook niet al te best. Skillpunten zaten voornamelijk in de 'leuke' skills en niet in de nutigge. Tijd voor een nieuwe build dus.

De nieuwe builds werden met behulp van de opgedane kennis en vrienden zorgvuldig ingepland. Waar elke skillpoint heen moest, hoeveel statpoints waarheen moesten en welke items er nodig waren voor een goed resultaat.
Een naam had ik al voor mezelf verzonnen. Ik speelde met een sorceress en werd regelmatig aangesproken met Soso. "Soso, tele?" was een kreet die regelmatig in Baalruns geroepen werd als ze wilden dat ik naar baal ging teleporten. Dat ik er niet goed in was en dan telkens dood ging staat even terzijde.
Onze vriendenclub gebruikten allemaal als voorvoegsel NRC_, dus vandaar dat mijn nieuwe character gedoopt werd als NRC_Soso.

Met elkaars hulp hebben we onze characters in een dag of 5 richting level 75 gerushed. Het ging deze keer een stuk sneller dan de vorige keer. Als je eenmaal de fijne kneepjes van het vak weet is het niet zo moeilijk meer. Alles ging een stuk beter en deze build voelde al heel wat degelijker aan. Na enkele weken doorgespeeld te hebben hiermee was ik uiteindelijk op level 91 uitgekomen en had ik veel van de gewilde items om mijn character te versterken. Samen met mijn neef die een nieuwe paladin gebouwd had hebben we regelmatig gespeeld. Veel bot games want daar speel je heel snel veel experience bij elkaar.

Na een tijdje een hoop zeer goede bots gezien te hebben die in een paar seconden alle monsterd kapot krijgen waar wij redelijk lang mee bezig waren wisten we het. Dat wilden wij ook...